De Radiobeurs Louter heeft uitgebreide ervaring met zowel grotere als kleinere projecten op het gebied van beeld en geluid. Zo bouwen we bioscopen, luisterruimtes en leggen complete installaties aan door het gehele huis én de tuin. 

Door onze ervaring en expertise kunnen wij in elke fase van uw project van toegevoegde waarde zijn, en het liefste zijn we al vanaf het aller eerste moment betrokken. Zeker in de beginfase van projecten kan onze kennis en ervaring een grote impact hebben. Bij de bouw van bijvoorbeeld een bioscoop of luisterruimte kan het eindresultaat enorm worden beïnvloed door al bij het ontwerp rekening te houden met de eigenschappen van de ruimte en door slim gebruik te maken van akoestiek bevorderende materialen. Als dat in de ontwerpfase allemaal al klopt en we installeren daarbij dan ook nog eens apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, dan is het eindresultaat écht indrukwekkend. 

Verder kunt u ons natuurlijk ook later in uw project om hulp vragen. Als u bijvoorbeeld ergens tegen aan loopt waar u even geen raad mee weet, of als u wilt dat iemand met kennis en ervaring een oogje in het zeil houdt terwijl uw project door een andere partij wordt gerealiseerd.

Bedrijfsgegevens

De Radiobeurs Louter
Voorstraat 366-370
3311 CX Dordrecht

+31 6 531 804 09
peter@deradiobeurs.nl

KvK 65614429

Nieuws & Events