JVC D-ILA

Filters

Filters

Product categorieën
Resultaten 1 - 2 van 2
jvc_d-ila_logo

JVC D-ILA 4K projectoren, Bench mark in projection!

Één van de productgroepen die JVC Professional kent zijn de D-ILA projectoren. De JVC  projectoren zijn uitermate geschikt voor de meest hoogwaardige weergave van hoge resolutie videobeelden in uw eigen home cinema omgeving.

Sinds 1998 is JVC actief op de professionele projectie markt met een eigen gepatenteerd systeem, het D-ILA (Direct Drive Image Light Amplifier) systeem. Dit systeem maakt gebruik van het LCOS principe (Liquid Crystal on Silicon). Er is gezocht naar een manier om de voordelen van alle beschikbare projectie systemen te gebruiken en te bundelen. En dat si gelukt!

Sinds 2011 ontwikkelt JVC D-ILA 4K projectoren met de e-shift technologie. De prestatie verbetering van de nieuwste native 4K modellen wordt gedreven door een ultra hoge pixel dichtheid en als eerste THX gecertificeerde 8K weergave, een combinatie die zowel haarscherpe als kristal helder beelden levert. De laatste modellen voldoen daarnaast aan de nieuwste HDR10/ HLG / HDCP standaarden.

JVC D-ILA voordelen op een rij:

  • hoogst denkbare contrastwaarde mogelijk
  • zeer realistische en filmische weergave
  • meest natuurgetrouwe kleuren
  • geen pixel vorming zelfs op korte kijkafstand
  • middels zeer pixel structuur in 1ste generatie D-ILA 4K panel
  • zeer licht efficient
  • lage running cost

Uitstekend te combineren met de Lumene projectieschermen, welke leverbaar zijn in diverse vormen. Handmatig, elektrisch, spanscherm, tab- tension. Er zijn vele mogelijkheden om tot een perfect resultaat te komen.

Bedrijfsgegevens

De Radiobeurs Louter
Voorstraat 366-370
3311 CX Dordrecht

+31 6 531 804 09
peter@deradiobeurs.nl

KvK 65614429

Nieuws & Events