De Radiobeurs Louter bied advies op maat voor HiFi en Home Cinema

De Radiobeurs Louter denkt graag met u mee over al uw vragen rondom beeld en geluid. Wij zullen altijd ons best doen om samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. Of uw vraag nu gaat over de verschillende mogelijkheden om naar de radio te luisteren, over de mogelijkheden voor een passende TV en/of geluidsinstallatie voor bij u thuis, of over de bouw van een complete bioscoop of luisterruimte... U kunt bij ons terecht!

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u, spontaan of op afspraak, terecht in de winkel. Zeker als u relevante foto's heeft van bijvoorbeeld uw huis, van bepaalde apparatuur, tekeningen van architecten of andere zaken die relevant kunnen zijn in de beantwoording van uw vragen, dan is het handig even langs te komen in de winkel zodat we er goed naar kunnen kijken.

Op maandag, dinsdag en woensdag zijn wij veelal op pad bij onze klanten voor installatie en projecten. In enkele gevallen is het mogelijk om op deze dagen bij u langs te komen om uw situatie goed in te schatten. Vaak is dit echter niet nodig. Kom dus eerst even langs in de winkel of vraag telefonisch naar de mogelijkheden.

Telefonisch zijn wij van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via +31653180409.

U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsgegevens

De Radiobeurs Louter
Voorstraat 366-370
3311 CX Dordrecht

+31 6 531 804 09
peter@deradiobeurs.nl

KvK 65614429

Nieuws & Events