• Winkel Overzicht
  • Mcintosh Sonus faber
  • Bioscoop binnen licht

Stradivari volgende generatie

Maak kennis met de volgende generatie van Stradivari: het iconische Sonus faber ontwerp ontmoet ongeëvenaarde geluidskwaliteit, voor een luisterervaring als geen ander. Twintig jaar na het oorspronkelijke ontwerp is Stradivari geëvolueerd naar de tweede generatie, waarbij de grenzen van innovatie en techniek zijn verlegd. Met zijn kenmerkende organische materialen - hout en leer - naadloos gecombineerd met geavanceerde geluidstechnologie, belichaamt Stradivari de essentie van Sonus faber's filosofie. De herintroductie van Stradivari valt samen met de 40e verjaardag van Sonus faber en viert een niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid.

Een uniek project

De Stradivari-luidspreker is geïnspireerd op de uitmuntendheid van de legendarische Italiaanse vioolbouwtraditie uit de Renaissance en getuigt van Sonus faber's toewijding aan innovatie en vindingrijkheid. In de achttiende eeuw evolueerde de vioolbouwtraditie, waarbij de klassieke regels werden uitgedaagd en de vorm van het instrument werd vergroot om een unieke toon te creëren. Op dezelfde manier combineert de Stradivari luidspreker naadloos Sonus faber's ontwerp en engineering filosofie om een ongeëvenaard geluidsbeeld te produceren.

Innovatie

Stradivari heeft een opvallende transformatie ondergaan van zijn oorspronkelijke elliptische vorm naar een gedurfde vijfhoekige structuur, ontworpen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audiotechnologie te accommoderen en een unieke luisterervaring te garanderen. Een van de meest opvallende kenmerken van de Stradivari is zijn benadering van het beheer van de lage frequenties. Dankzij de innovatieve techniek kan de luisteraar de woofers aanpassen aan de grootte van de kamer en zo een geluidservaring op maat creëren.

Ontwerp

Stradivari is een nauwgezette herinterpretatie van een van de meest herkenbare luidsprekers in de geschiedenis van high fidelity.
De onberispelijke afwerking van de Stradivari is vervaardigd met minutieuze aandacht voor detail en tilt het ontwerp naar nieuwe hoogten. De constructie van de Stradivari volgt dezelfde handgemaakte processen die worden toegepast op de belangrijkste muziekinstrumenten, waardoor een werkelijk uitzonderlijke audio-ervaring wordt gegarandeerd.

Nieuw! Cambridge Audio CXN100 streamer

02 februari 2024
Met trots presenteert Cambridge Audio de opvolger van de legendarische CXN-V2: de CXN-100. Wat maakt de CXN-100 zo speciaal? Denk aan de nieuwste 32bit ESS Sabre 9028Q2M DAC, de vierde generatie…

HiVisit de Radiobeurs Louter door Hifi.nl

23 januari 2024
HIVISIT RADIOBEURS LOUTER: ALLES DRAAIT OM MUZIEK Geschreven door: MAX DELISSEN Deze HiVisit voert me naar het pittoreske centrum van Dordrecht, waar sinds 1935 Radiobeurs Louter is gevestigd aan de…

Primare SPA25

28 september 2023
De Primare SPA25 staat nu in onze home cinema ter demonstratie! Hieronder een uitgebreide test van Hifi.nl over de Primare SPA25 surround versterker Na een periode van acht jaar komt het Zweedse…

Hegel H600 versterker

26 september 2023
H600 is de nieuwe Hegel geïntegreerde reference versterker. Met zijn 303 watt in 8 ohm, een dempingsfactor van >4000 en een vermogen van 2 ohm kan deze krachtpatser van een versterker elke…

Contact en openingstijden

De Radiobeurs Louter
Voorstraat 366-370
3311CX  Dordrecht

Peter Louter is bereikbaar op +31653180409 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bart Louter is bereikbaar op +31625216900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag.

Natuurlijk bent u van harte welkom in de winkel!

De winkel is geopend op:
donderdag van 10:00 - 21:00 uur
vrijdag van 10:00 - 17:30 uur
zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.

Op maandag, dinsdag en woensdag zij wij veelal op pad voor projecten en installatie bij onze klanten. De winkel is dan gesloten.

Heeft u een mooie opdracht voor ons en is het voor u écht niet mogelijk om binnen de openingstijden langs te komen, vraag dan telefonisch naar de mogelijkheden om buiten de reguliere openingstijden af te spreken.

Bedrijfsgegevens

De Radiobeurs Louter
Voorstraat 366-370
3311 CX Dordrecht

+31 6 531 804 09
peter@deradiobeurs.nl

KvK 65614429

Nieuws & Events